Monday, 21 March 2011

Biotech optimum Energy Program

بِسْـــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Assalamualaikum :)

hari nie aku tolong pomot kn barang akak aku jual nie..barang nie ok gak la sbb da nampak terbukti keberkesanan dia..siap akak aku wat demo lg :) 

yang nie nama dia Quantum Pendant (Loket)

Quantum Bracelet (Gelang)

Quantum Watch (Jam Tangan)

Diperkuatkan dengan Tenaga Skalar

Quantum Pendant (Loket), Quantum Bracelet (Gelang), dan Quantum Watch (Jam Tangan) dari FusionExcel merupakan satu-satunya produk medium tenaga berasaskan galian. Ia mempunyai ciri-ciri sinergi dari segi struktur molekulnya, dan ia berupaya mengahsilkan tenaga skalar, yang seterusnya meningkatkan bio-tenaga di dalam badan kita, Quantum Pendant (Loket), Quantum Bracelet (Gelang), dan Quantum Watch (Jam Tangan) dari FusionExcel berupaya meningkatkan pengaliran tenaga yang positif di dalam badan anda. Ini seterusnya dapat mengekalkan keseimbangan tenaga anda secara holistik. Tenaga yang terhaus akan dapat dibaik-pulihkan secara berkesan, dan badan anda akan terlindung dari unsur-unsur negatif. Secara ringkasnya dengan adanya Quantum Pendant (Loket), Quantum Bracelet (Gelang), dan Quantum Watch (Jam Tangan) dari FusionExcel - anda akan menjadi lebih kuat dan sihat.

Cara Penggunaan

Tenaga Skalar berkesan mahupun di dalam atau luar badan anda. Secara luaran, tenaga skalar dapat meningkatkan bio-tenaga badan anda. Secara dalaman, ia juga dapat memudahkan sel-sel badan anda dalam mencapai tingkat penyerapan (permeatability) yang lebih tinggi, seterusnya keberkesanan pelbagai fungsi-fungsi sel yang begitu kompleks sekali.


Susahkan kowang nk pecaya mende nie tp ayah & mak aku pun da pakai mende nie.. Pada sape yg xtau ayah aku kan dapat serangan jantung arituh seminggu masuk ICU.. Now da makin ok cket da condition dia.. so akak aku belikan pendant (Loket) nie bg dia pakai.. Loket nie mukan nya tangkal tp lahar gunung berapi yang popular skang nie..memang mula-mula ragu-ragu kan.. tp bila akak aku wat demo letak air yang dicas bawah loket tuh pastuh bagi mak aku minum batuk dia da lame makin kurang.. dalam masa yang sama badan dia rase cergas jek.. nk tdo pun susah..haha.. nie pun ade testimoni beberapa ahli sukan yang da cube product nie..






Saturday, 12 March 2011

takEn by him alrEdi :)~


my sayang ! hehe..inilah chenta ati aku..buah hati pengarang jantung..dia la racun dia la madu..opss !! terjiwang sudehh..walupun dia nie kuwushh tp dia nie ok la..dibandingkan ngn lelaki kt lua sane harap muke jek hensem tp xleh pakai kot..hehe..merimaskan ! hmmm.. by the way aku ngn dia nie da lame sangat da..almost 4 years gitu..hehe..lama kan..kan..kan..tengok muka dia lelama sejuk jek ati..langsung xjadi nk memarah walaupun aku suke jek marah-marah dia..haha..pastuh dia marah aku balik..jaat ! Tp kan dia banyak mengajar aku erti kehidupan nie..dia lah jugak yang banyak bagi semangat, lunturkan semangat aku, selalu ckp aku bowing..haha..manyak giler kenangan yg aku kongsi ngn mamat nie.. hehe.. " hey NB thanx coz salu sgt bersaba ngn aku.. salu carik pasal ngn aku.. time aku seadanya.. n support aku.. I luv yu damn much ! hehehe" kalo dia baca la aku cakap kt cnie jek..hehe

i'm nEwbiE..


Assalamualaikum :)

x tau nk tulis pe coz nie my fes time create this blog.. :) da macam budak-budak kecik plak..heh ! ok..i'm introduce my self..korang leh jek panggil aku EIZA..pendek cukup la dr panggil nama panjang2 cam skematik lak ase.. hehe..blog nie x abes edit lg..tase gatal-gatal lak nk wat sebab da ramai plak tgk kengkawan aku wat..aku jek kot yg xwat-wat lg..haha..osahhh la jakun ko nie daro! miahaha..blog nie pun leh gak aku promote bisnes " my sayang " tuh cket2..sesaja gegatal kn..pape pun kalo nk tau aku nye full detail pun tgk la kt profile aku yg xsiap lg tuh..haha..now tgh nk full kn blog nie ngan segala mende yang x berpekdahh..cth ehh.. hmmmm ?? pe ehhh.. kene pk dulu nie.. hehehe