Monday, 22 August 2011

KEDOWNAN MOOD :|

Assalamualaikum Warahmatullahi Taala Wabarakatuh :)

Hi readers ! Walaupun aku tau tade readers pun yg nk baca aku nk tulih gak..nie la diary aku..
Ko tau tak pe perasaan aku skang..hmmm..tak tau la pe yang bleh aku tafsirkan dari perasaan aku yang skang nie..mungkin suka..mungkin kecewa..mungkin nk nanges..oowhh tidak!! aku xnk menanges da..macam owg bodoh jek pulak kn dok nanges2 nie..Tp kn kalo nanges leh tenang kan hati yang x tenteram gitu..tol la kot..atleast bleh kurang kan cket pe yang ase terbeban sangat tuh an..

hari nie aku x ase nk nanges pun..cuma aku ase macam xbesh laaa lam certain2 thing yang de kene mengena lam idop aku..oFcoz la idop aku kn..xkn idop owg len pulak..pe yang ase x besh sgt tuh..ntah laa ase macam terkilan pun ade..ase saket ati pun ada..tp xde la tahap sampai nk membunoh..hoho

ko ase ape aku patot buat yeh?wat tatau leh tak ? Tp tade improvement la nnt..hmmm..susah mau kabo la..mood aye pun arinie 22/8 macam tade sgt..yelaa ari2 aku xsaba nk tunggu aye..tp arinie macam ase xnk aye la pulak kn..arggghhhh aku gerammmm laaa sebenarnye nieee..geram kt someone yg suka nk x nk layan aku.....aku benci dowhhhhhh!!!!!



BENCI GILERRRRR!!!

No comments:

Post a Comment