Tuesday, 12 July 2011

Wednesday Entry : BFF

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَ

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

Hi readers ! Epy wednesday muning.. Dah nak menginjak ke tengah hari dah nie.. Hope x de la terlambat nak wish gud muning kn.. hehe.. Macam bese aku skang de kt ofis.. Sementara xde keje nk buat nie aku belek2 la blog aku yang dah bersawang nie.. Semalam dah vacum pe yg patot so tuh yg jd muka baru.. Background pun baru.. Header lg la baru.. hahaha.. Asek yg lama jek busan owg tgk blog aku an.. Kena la bertukar wajah sekali sekala kn.. Jgn tuka boyfren suda la.. ^_^ NB jangan marah okeyh!

Arinie aku nk tulis entry aku pasal budak kepoh nie.. Name dia Sheril Amelia a.k.a Ceril ! Dia sangat baek hati.. Suka menolong kawan2 espeacially aku la.. Terbangga cket.. Konpom kalo dia baca idong dia kembang kempis jek.. hehe.. ceril jangan marah na.. tabiat dia nie agak pelik cket la.. dia x suka ikot owg.. senang kata mukan jenis suka meniru sesape la.. dari baju sampai la ke blog dia.. sume dia wat ikot cite rasa dia jek.. xpela da tuh dia punya habit an.. macam aku, aku pun x suka nk meniru owg.. tapi aku lebih suka wat research.. konon2 nk jadi ahli penyelidik la nie an.. cecita dedulu tp skang hampeh len yg harap len yang jd.. xkesah la asalkan dapat idop aman.. berbalik kepada si Ceril nie dia suka tanya aku samada aku sayang dia ke x.. macam buang tebiat pun ada.. opkos la aku sayang cume aku x suke tunjuk laa sayang aku kt owg.. kang kata aku gedik pulak..xsuke mak tau ! skang ko puas ati an.. cita2 lama kita timbus jek lam tanah..watpe nk korek2 lg an.. len la ko suka korek idong! hahhaha !!

tadi aku ade edit pic dia.. konon2 prihatin la tuh.. xde makna nye sbb aku xde keje nk buat td.. so aku merayap lam FB si ceril nie n cuwik satu pic.. so aku edit ler pic budak tuh.. haha..nnt aku publish pic yang aku edit td.. aku malas sgt nk edit tp busan menguasai diri.. nk watpe pun aku x tau kn.. hehehe gelak jahat! dun worry la aku x super impose pun pic ko ceril oi..hahha..isau sgt! bajet datin2 jek ..ko x popular ok! haahahaha.. jangan marah haaaaa..


hah ! nie la dia pic yang aku edit td.. simple jek kn.. xpela suka2 jek..hahaha.. de aku kesah ko suke ke xsuke ceril ! hahaha..kok dek den la hai.. malas da nk menaep lg nie..











kla ceril.. keep it up.. aku ase ko salu tanye aku soklan sama ada aku sayang ko ke x kn.. okeyh la aku sayang kawan2 yang sayang aku jek..sesape yg x berkenaan xmasok lam ini cerita ok..dun worry laa i'm always stand by ur side.. says my name then i'll come to yu.. cewahhh.. kalah NB tau! hehe


^_^ peace yar!

No comments:

Post a Comment