Friday, 15 July 2011

Friday nite Entry : mari memvacum Blog ^_^

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَ

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
 Hi readers! aku ase aku hepi pulak arinie sbb dapat tolong BFF aku vacum blog dia..mula2 aku tuka background blog dia.. dia kate dia suka luv2.. so aku carik la wallpaper yang de tema luv. dapat la carik tp kale pink.. dia xsuka pulak kale pink.. kate nya dia xde la gurly sgt.. so aku tuka la balik..jumpa kale itam tp de pic luv la..tersuka pulak dia.. pandai kumen jek xnk wat kang tau la.. hehhehe..

Da siap aku kemaskan lg ngan edit font, border n kale yg sesuai la supaya nampak matching ngn background dia an.. wat kan shoutbox, edit itu ini hasil yang aku wat nampak cantek la jugak walaupun aku bukan nye teror sgt wat mende nie..kreatif jugak aku nie.. sendiri masok bakol sendiri angkat la kan..haha xde sape nk puji melaenkan diri sendiri jek.. ^_^

pastuh aku wat kn header dia pulak.. tp aku xde pun pic minah nie.. so aku cuwik la dr FB dia..haha..jumpa pun yang nampak sesuai n senang nk diedit.. edit punya edit besar la pulak size gambar nye..x dapat pulak nk save lam jpeg.. so aku wat la len tp guna pic yg sama gak.. last jd..cantek gak aku wat asenya..haha.. (puji diri sendiri lg)..kesudahannya aku balik dr opis dekat kol 8.. bayangkan aku dok sowang2 jek menggodek pc tuh.. da la owg sume da balik..seram jugak.. nk wat cane kn lappy aku da la wosak.. charger dia mahal nk mampos aku da usya da kt kedai..hishhhh!!!

pastuh aku save n aku balik lepas aku inform dia blog dia aku da cuci pakai breeze.. kalo nk tambah pape lg lenkali la ok..aku da xde lappy nk wat.. xtau bila lg dapat betolkan..huhu sian kn aku!


macam nie la hasil yg aku dapat..hahaha..buruk kn.. hehe saje suka2 xde keje sgt kt opis nie la yg jd..
klaaa peace ^_^

No comments:

Post a Comment