Friday, 22 July 2011

Epy Anniversary Eiza!


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَ

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


Hari nie 23/7/2011 anniversary aku yang ke 43 bulan.. dan aku x menerima pape pun msg or wishes dr dia..hmmm..sedeh pun ada..nape mesti macam nie..kenapa aku x dipedulikan..apa salah yang aku da buat..dia macam x kisah ! tuh yang paling tepat untuk aku huraikan.. dan aku adalah owang yang paling kecewa n sedeh atas perangai yang dia tunjukkan kt aku..

Dah la msg wishes pun xde kol jauh sekali..aku x pasti dengan perubahan dia sekarang.. aku rasa seolah-olah aku x wujud dalam idop dia..kenapa mesti aku sowang jek kene mulakan dulu n sume kena bermulaa dari aku...dia xde rasa nk pertahankan hubungan yang da menginjak masok ke thn ke-4 ke? rasa kaseh sayang da kurang tuk aku ke?kenapa aku tgk pasangan laen selama mane pun xpulak diabaikan..kenapa mesti aku???

Aku benci dengan keadaan sekarang..betol la kata owg dulu..thn2 pertama mmg rase kemanisan dalam perhubungan..tp sekarang macam da hambar..salah aku ke sume nie terjadii..dia macam da xde ati nk kembalikan saat-saat manis dalam hubungan yg aku rase dulu begitu indahh..mmg indah saat dulu..sesaat pun hp x penah beranggang walaupun x salu dapat jumpa..tp sekarang nk dapat msg dr dia 1 pun agak susah..tuh pun aku yang terpaksa mulakan dulu..kalo 1 hari tuh x msg smpai ke malam la nampak nya x msg silap2 berlarutan seminggu, sebulan, 2 bulann..aku letih ngn keadaan macam nie.. dia x rasa pape..xkisahh!

Kalo aku marah sekalipun dia xkn amik peduli..alasan bz keje! aku benci ngn alasan tuhh..jgn terlalu obses ngn keje kalo 1 hari nnt ko akan kehilangan sesuatu yang amat bermakna! jgn smpai perasaan syg tuh betuka jd hambar dan aku sendiri xtau pe nk kata..

Hmmmm...!! " Ya Allah kau hindarilah aku dr berperasaan begini..Jika dia jodoh aku maka kau dekatkan lah kami..jika dia ternyata bukan jodoh yang kau tetapkan untuk aku maka kau jauhkan dia dr ingatan, hati dan jiwa ku..sesungguhnya Jodoh, Rezeki, Ajal dan Maut adalah ketetapan dari Mu... Aminn!!"

____________________________________________________
Westlife - My Love


P/S : Dedicated dis song to someone specials i've ever had !
I love yu more n more till end my life :) kalo cara macam tuh boleh wat ko bahagia teruskan lahh..aku x nk halang perjalanan ko lagi da :)

No comments:

Post a Comment