Friday, 15 April 2011

pagi yang sEjok..

بِسْـــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

السلام عليکم

hi readers ! pagi sabtu yang memang blues.. sejok sampai buat aku xjadi nak bangun.. lena sampai tengah hari.. pe la nk jadi ngn aku nie kan.. anak dara pe ntah.. hehehe.. alaa! bukan salu pun.. time-time cuti nie jek la leh cover balik sume tdo aku yang kurang tuh.. hehe.. so jangan la marah sangat kan.. mak ayah aku pun tau pangai burok aku yang satu nie.. so dowang pun da x heran! ^_^ thanx mak ayah coz memahami my habit di hujung minggu ;)
nk kua pun malas sebab xde duett.. duet kalo xde pape pun xjad..huhu.. so arinie aku duk umah jek la jadi anak yang solehah.. kemas umah, basoh baju, on9 da itu mmg rutin wajib aku..hehe.. nk tgk tb maklum laa umah bujang mane de tb kn.. nk beli x mampu pulak.. nampak gaya nnt pas kawen la baru merasa tgk tb sndiri kot ;) salu ari sabtu nie kalo kt umah kampung aku salu layan cite industan.. lama pulak x tengok cite industan kan.. jiwang karat tol.. ala mukan nk tgk sangat pun cume certain-certain pilem jek aku layan.. itupun kalo actor n actress bollywud yang aku suke.. ^_^ pape jek la janji x kaco owg kn.. 


hah nie la pilem bolywud pebret aku.. yang aku suka sangat sampai tgk 4-5 kali pun xde hal la.. xbowing sebab cita nie besh giler kot ! kla aku nk abeskan jemput-jemput tepung yang aku wat td.. time ujan-ujan nie besh wo makan lagi-lagi kalo de kopi O.. kalo kat umah kampung meriah la aku.. mak de tolong wat kn kalo kt cnie sume nye sndiri.. xpelaa.. independant kot ;) hehe masheh mak! muaaaahhhhh kt mak! roger n out ! calo bete ^_^ peace

No comments:

Post a Comment